تخریب فونداسیون کف مخزن: که باعث نفوذ مواد نفتی به بستر خاک میشود و عوارض زیست محیطی به همراه دارد
تخریب دیواره بیرونی مخزن: خوردگی بدنه فلزی ورقها و نقاط جوش آنها که برای عدم بروز مشکلات زیست محیطی و آتشسوزی و غیره بهصورت دورهای مخازن را تعمیر میکنند که در حالت سنتی میبایست مخازن را خالی و قسمتهای معیوب را جدا و ورق جدید، جایگزین آن کرد که این کار علاوه بر هزینه سنگین آن، خطرات آتشسوزی را نیز به دنبال دارد. با پدید آمدن کامپوزیتها و خانواده ژئوممبران ها، عایقبندی این مخازن و خطرات و هزینههای نگهداری این مخازن فوقالعاده کاهش پیدا کرده است.
همچنین برای عدم آلودگی محیط زیست به این مواد، به دلیل مقاومت بالای ژئوممبران با مواد شیمیایی، برای نگه داشتن پساب و گل حفاری از این ورقها در عایقبندی بستر حوضچهها استفاده میشود. کاربرد ژئوممبران در این صنعت رو به افزایش است.
که هر یک مزایا و معایبی دارد ولی باز یکی از بهترین گزینهها استفاده از ژئوممبران و ژئوکامپوزیت است.
احداث برکه فاضلاب یا لاگون های مخازن تصفیه پساب شهری و صنعتی به 3 روش زیر میباشد:
لاگون هوادهی: که ازاینروش از هوادهی مکانیکی برای تسریع در فعالیتهای بیولوژیکی استفاده میشود و معمولاً عمق این لاگونها زیر 5 متر میباشد.
لاگون بیهوازی: با افزایش عمق لاگونها به دلیل اینکه نور خورشید بیش از 1.5 متر بیشتر نفوذ نمیکند و اکسیژن نیز یافت نمیشود، در لایههای زیرین عمل تخمیر وگاز متان تولید میشود.
لاگون اختیاری : تلفیقی از لاگون های هوازی و بیهوازی که در لایه بالایی اکسیژن باعث فعالیت بیولوژیکی میشود و در لایههای زیرین متان باعث این فعالیتها میشود که به دلیل اینکه هریک نقایصی دارد معمولاً به صورت ترکیبی از آنها استفاده میشود و برای نفوذناپذیر شدن این مخازن با بستر خاک و محیط زیست از ورقهای ژئوممبران استفاده میشود.